Politieke Profielen: Sheila Inge (NPS)

Sheila Inge is DNA kandidaat voor de Nationale Partij Suriname (NPS) en prijkt op plaats 2 in het district Para.

Via de onderafdeling van de NPS in mijn district ben ik actief geworden in de politiek. Mijn keuze voor de Nationale Partij Suriname voor mij was snel gemaakt, want mijn ouders zijn van de NPS en in mijn tienerjaren maakte ik al propaganda voor de NPS.

Ik zette mij toen ook anders in door mee te helpen wanneer er activiteiten werden georganiseerd voor de jeugd. In mijn tienerjaren heb ik ook propaganda gemaakt voor de partij en heb meegeholpen aan andere activiteiten die werden georganiseerd voor de jeugd. De ervaring die ik heb opgedaan zal nu goed van pas komen, want de campagne is in volle gang.

Daarna hoop ik mijn bijdrage te leveren om de belangen te behartigen van iedereen die bij mij aanklopt.

Brugfunctie vervulling tussen bevolking en overheid

Ik zal het initiatief nemen om de jeugd door middel van activiteiten bewust te maken, want zij zijn de toekomst. Als rode draad door mijn functioneren zal lopen: dienstbaar zijn voor de samenleving. Ik zal hard werken zodat de NPS weer in het beleid van de regering verantwoordelijkheid kan nemen voor onder meer de financiële, economische en maatschappelijke situatie in het land, onderwijs moderniseren en meer aandacht besteden aan de gezondheidszorg.

Verder ben ik van mening dat de NPS ook een goede bijdrage kan leveren op gebieden als de agrarische sector, toerismesector waarbij de nadruk zal moeten worden gelegd op het creëren van werkgelegenheid, wat zeker invloed zal hebben op de verbetering van sociale maatschappelijk welzijn van de bevolking.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: