Woning Tomaatweg geheel afgebrand

De politie en de brandweer kregen zondagmiddag rond 13.00 uur een melding van een woningbrand aan de Tomaatweg in het politieressort Calcutta. Uit het onderzoek blijkt het om een in aanbouw zijnde woning te gaan. Niemand woonde in het huis en het was overwoekerd door hoogwied. Het vermoeden bestaat dat iemand bezig was gras te verbranden en het vuur toen is overgeslagen naar dit perceel met als gevolg dat het niet afgebouwd huis in brand is gevlogen.

Het is al enkele jaren dat het bedoeld perceel met huis niet werd onderhouden. De brandweer heeft steeds de samenleving erop geattendeerd om geen vuil of gras te verbranden, want deze kunnen voor ernstige overlast zorgen. Mensen die betrapt worden op dergelijk handelen,  zullen worden gesanctioneerd laat de brandweer optekenen.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!