Paasboodschap apostel Steven Reyme: Gaan voor liefde en respect voor elkaar

“De juiste persoon voor de job moeten we steunen”

Apostel Steven Reyme

In gesprek met Dagblad Suriname zegt apostel Steven Reyme, verbonden aan Logos International tevens voorzitter van de politieke organisatie Alternatief 2020, dat zijn paasboodschap simpel is. “Jezus Christus is de grootste dienstbare leider geweest die de mensheid heeft gekend. Hij heeft op Goede Vrijdag zijn leven gegeven voor de mensheid terug te brengen naar de Almachtige God. Het is een moment van bezinning. Maar het is voor ons Surinamers ook tijd om nu ander soort leiderschap te introduceren. We moeten gaan kijken; moeten we niet gaan voor opoffering voor land en volk. In plaats voor eigen belangen. Ik denk dat de paasboodschap voor deze tijd heel simpel is; laten wij elkaar liefhebben en als volk ongeacht ras, geloof en afkomst of politiek kleur gaan voor liefde en respect voor elkaar. Als wij weten dat iemand de job als beste kan “klaren”, laten wij die persoon stimuleren om die functie te nemen na de verkiezingen, zodat die persoon helpt om Suriname te tillen naar grotere hoogtes.”

Elkaar vergeven

“De mensen moeten alle regels en protocollen vanuit de overheid in acht nemen. We moeten gaan voor familie. Pasen vieren met je geliefde, herstellen en vergiffenis vragen. Hou rekening mee dat Jezus aan het kruis was en hij zei ‘Vader vergeef het hun, want zij weten niet’. Laten wij begrip opbrengen voor elkaar. Laten we dingen die verkeerd zijn gegaan, vergeven en herstellen. Laat families bij elkaar komen. Laat waar er interne struggles zijn in de regering of politiek, zoals de VHP het nu heeft, laat men deze dagen nemen en elkaar vergeven.

Laten Surinamers elkaar vergeven. En dat hoef je niet speciaal te doen door in een kerk te gaan zitten. Maar dat kun je ook van huis uit doen. Met je telefoon of met je gezin thuis. Laten wij elkaar vrolijk Pasen wensen”, aldus apostel Steven Reyme tegenover Dagblad Suriname.

SAM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: