Kippendief beschoten door benadeelde

De 45-jarige Radjinderkoemar M. is in de late avond van maandag 6 april geraakt door hagel uit een jachtgeweer. Via het Command Center kreeg de politie van Houttuin een melding van diefstal binnen, gepleegd op een woonadres in hun werkressort.

De wetsdienaren deden het woonadres aan voor onderzoek, waar de aangever verklaarde dat een dief bezig was kippen te stelen uit zijn kippenren, en dat hij met zijn jachtgeweer op de dief geschoten had. De dief zag kans weg te rennen.

De volgende ochtend kreeg de politie van Houttuin bericht dat een man zich op een woonadres in hun ressort bevond met schotverwondingen. De politie ging op onderzoek uit en trof een man aan met schotverwondingen veroorzaakt door een hagelpatroon. Die man bleek de 45-jarige Radjinderkoemar M. te zijn. Hij gaf toe dat hij de avond tevoren kippen was gaan stelen en dat iemand op hem geschoten had. De kippendief werd per ontboden ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor medische hulp.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Radjinderkoemar in verzekering gesteld. De aangever is na verhoor heengezonden. Hij is in het bezit van een vuurwapenvergunning.

kps

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: