Schrijvers Groep ’77 annuleert thema-avonden

De welbekende Surinaamse Schrijvers Groep ’77 heeft haar maandelijkse themaavonden tot nader order geannuleerd. Het bestuur nam dit besluit vanwege de recente ontwikkelingen in verband met het Coronavirus en de onduidelijkheid tot hoe lang de partiele lockdown zal duren. Voorzitter Robby Parabirsing (Rappa ) zegt dat zij vanuit het bestuur nu in rust en in overdenking zijn over hoe het was, hoe het nu is en hoe het zal worden, zowel hier als in de rest van de wereld. Verder proberen zij ook via social media mensen te stimuleren om meer te lezen. Zo heeft auteur Indra Hu ook wat video’s gemaakt die ze post waarin ze voorleest uit een van haar boekjes. Auteur Ismene Krishnadath heeft op haar flyer aangegeven dat boeken geleverd kunnen worden die op de flyer zijn, dat geldt ook voor de boeken bij de Schrijversgroep’77.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: