Kishen Bholasing verruilt het tijdelijke voor het eeuwige

De Surinaamse artiest Kishen Bholasing is in de ochtend van 12 april komen te overlijden in Nederland. De artiest was besmet met het coronavirus en heeft als gevolg daarvan het tijdelijke voor het eeuwige verruild. 

Kishen Bholasing was afkomstig uit een muzikale familie en kwam zodoende in de muziekwereld terecht. Zijn passie was baithak gana. Hij is de oprichter geweest van de Nederlandse muziekgroep Kishen en Friends. Kishen staat bekend als een van de beste dholmasters en baithak gana zanger. 

De echtgenote van Kishen bevestigt het nieuws middels een bericht op social media. Ook collega’s in de muziekwereld plaatsen condoleance berichten, dus het regent condoleance berichten op social media. Het heengaan is een groot verlies voor de muziekwereld op het gebied van baithak gana. 

Dagblad Suriname condoleert de familie en nabestaanden.

error: Kopiëren mag niet!