Leden No Merxi doen basisgoederen pakkettenproject

De leden van muziekformatie Nomerxi hebben een basisgoederen pakkettenproject uitgevoerd. Pravish Mathoera geeft in een interview aan dat “in verband met de religieuze feestdagen Navratri, Hanuman Jayanti die onlangs werden gevierd en Pasen en Ramadan (de vaste maand) die voor de deur staan, hebben leden van Nomerxi en Triple R Promotions getracht een paar sociaal zwakkeren tegemoet te komen met een basisgoederenpakket. Social work is a noble deed. The feeling to help people is worth it. Daar waar velen vanwege Covid-19 niet optimaal kunnen functioneren en zich niet kunnen voorzien van de basisgoederen, hebben de sociaal zwakkeren in deze periode extra hulp van ons nodig. Nomerxi gelooft in eenheid en samenwerken. Samen staan wij sterker. That’s the mantra of music”, aldus Mathoera. Achter dit project hebben Rick Dhanai en zijn gezin gestaan.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: