Mr Allright lanceert single “Coronavirus”

Mr Allright

De artiest Mr Allright van muziekformatie TheBeats heeft zijn nieuwste single gelanceerd op social media. Hij geeft aan in een interview dat elke album van TheBeats een zelf geschreven nummer van Mr Allright bevat. De muziekformatie was bezig te werken aan hun album volume 10 en toen kwam de periode van het coronavirus bijkijken. Zo kwam de artiest op het idee om een nummer te schrijven betreffende het coronavirus. Mr Allright zegt “wij hebben normaal als muziekgroep heel frequent optredens. Gedurende onze vrije tijd is het gezellig iets te doen in de oefenruimte. Door de komst van het coronavirus is alles stopgezet. Muziek is echter ook een verslaving en het is een zware periode voor alle artiesten en muzikanten. Het doel van dit nummer is om een ieder bewust te maken om dit gebeuren serieus te nemen en zich te houden aan regels van de autoriteiten. Wij wensen alle muziekliefhebbers veel luisterplezier toe en belangrijk is om de boodschap te snappen. Be safe en please, stay at home” aldus Mr Allright.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: