Wereldreiziger Ricky Sewpersad geneest van coronavirus en deelt zijn ervaring

Wereldreiziger Ricky Sewpersad & Murtaza Sarwari

Ook wereldreiziger Ricky Sewpersad heeft het coronavirus opgelopen. Hij is nu, na drie weken, helemaal hersteld en was bereid zijn verhaal te delen. Tweede week februari verscheen er al een bericht in de media dat hij het virus zou hebben, maar dat was gebaseerd op valse berichten laat Ricky weten.

“Als genezen coronapatiënt wil ik graag een ieder met klem verzoeken om de richtlijnen te volgen. Het is niet zomaar een virus wat velen denken, het martelt je en velen sterven waarbij er geen dierbaren bij zijn als steun. Kunt u zich voorstellen dat uw dierbare overlijdt en je niet eens afscheid kan nemen op een behoorlijke manier? Dit zijn de taferelen die heden plaatsvinden.” vertelt Ricky Sewpersad.

Ricky kreeg ongeveer drie weken geleden milde klachten. Het begon met een simpele hoofdpijn en binnen een week had hij koorts, hoestbuien, zware lichaamspijnen en zuurstoftekort. “Ik kon mijn bed niet meer uit, kon niet naar de wc, eten ging ook niet. Je staat er helemaal alleen voor en dat martelt je mentaal ook. Mijn beste vriend die ik zie als mijn oudere broer, Murtaza Sarwari, heeft me elke dag bijgestaan ondanks de grote kans op besmetting. Mijn dank aan hem is ontzettend groot. In huismiddelen geloofde ik niet zo zeer, maar hij heeft heel veel huismiddelen toegepast die hebben geholpen. Ik wil dit graag met jullie delen. Een van de middelen waardoor ik snel herstelde was mezelf blootstellen aan damp van knolraap. Zat twee uren per dag in de damp ervan, alsof je in een sauna zit, jezelf bedekken in de damp. Verder gebruikte hij veel gember in thee, en moest ik rauwe knoflook kauwen. Of dit allemaal wetenschappelijk bewezen is weet ik niet, maar het heeft mij geholpen. Een ieder mag mij via mijn facebook pagina “Never Stop Exploring ” een bericht sturen indien meer informatie is gewenst. In deze moeilijke tijd moeten we mekaar zoveel mogelijk steunen. Dat doen we door onze ervaringen te delen, afstand te houden van mekaar en vooral zoveel mogelijk thuis te blijven. Het zijn makkelijke en kleine aanpassingen in onze normale levensstijl, maar het helpt echt! Ik ben drie dagen doodziek geweest, maar met dank aan de Almachtige heb ik dit overleefd. Nogmaals, mensen ik verzoek jullie allemaal, onderschat het virus niet en tref maatregelen nu het nog kan, alstublieft! Verder wil ik ook mijn naasten, Vikash, Wirish en Sangeeta ontzettend bedanken voor hun tijd tijdens mijn herstelperiode ” aldus Ricky Sewpersad. Ricky is momenteel nog steeds in quarantaine en hoopt snel alles weer op te pakken.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: