Dj Spinz: “Samen Staan We Sterk, Be Safe”

Dj Spinz

Het spreekt voor zich dat de voorzorgsmaatregelen tegen Corona een impact heeft op de Dj’s en de entertainmentbedrijven in het algemeen. Ook Dj Spinz is uiteraard solidair en stopt tijdelijk met live optredens. Dit voor de tijd die nodig is om gezamenlijk het gevecht aan te gaan tegen Corona. Het team van Dj Spinz hoopt dat het sociaal leven snel weer hervat kan worden. 

“Het zijn nooit geziene toestanden in onze carrière als dj, maar uitzonderlijke situaties vragen uitzonderlijke maatregelen”. Zij gaan in de komende weken hun tijd alvast nuttig besteden en werken aan modernisering. 

Manager Prakash Gadjoe geeft als boodschap mee; “blijf de richtlijnen volgen van de overheid en desbetreffende instanties en neem social distance in acht. Samen staan we sterk, be safe”.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: