Vakantie Microbiologie zal de jongeren leren hoe met een virus om te gaan

De organisatie van de FTeW/Intermed Caribe NV Vakantie Microbiologie start in juni, zegt voedseltechnoloog Ricky Stutgard. De vijfde Vakantie Microbiologie wordt voor de 11de keer georganiseerd, terwijl de tweedaagse vakantie microbiologie voor de zevende keer georganiseerd zal worden. Als alles goed verloopt, zullen deze cursussen van de 3de week in augustus tot en met de tweede week in september verzorgd worden. De vijfdaagse Vakantie Microbiologie is bestemd voor jongeren van de mulo en middelbare school, terwijl de tweedaagse bestemd is voor jongeren van de vijfde en zesde klas. Wat de veiligheid met betrekking tot het Coronavirus betreft, zegt de voedseltechnoloog dat we niet achter elk deur, boom of stoel het Coronavirus moeten zien. “De kans dat iemand dit jaar ik het verkeer doodgaat is vele malen groter dan door Corona. Tot nu toe zijn al 10 personen in Suriname gestorven in het verkeer, maar er is nog geen enkel dode gevallen door Corona. De Vakantie Microbiologie zal juist de jongeren leren hoe met een virus om te gaan”, aldus Stutgard.

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: