Minister Elias stelt nieuw RGD-bestuur in voor 6 maanden

Rab William geïnstalleerd als nieuwe voorzitter

Minister Antoine Ellias van Volksgezondheid heeft per 1 februari 2020 een nieuw bestuur benoemd voor de Regionale Gezondheidsdienst (RGD). De bestuursvoorzitter Henk Essed en de leden Jerrel Mahabier, Vincent Fernandes, Charisma Leeuwin, Edgar van Genderen, Claudie Doornkamp-Sabajo, Marcia Clumper, Gwen Amelo en Jennifer Pinas zijn vervangen. De nieuwe voorzitter is de huisarts Rab William en de leden zijn Irma Abdoelaziz en Wanita Ramnath. Alhoewel in de beschikking opgenomen is dat het nieuw bestuur per 1 februari 2020 moet aantreden, is het op 27 maart 2020 geïnstalleerd. William is circa 30 jaren actief in de gezondheidszorg. Tegenover Dagblad Suriname zegt hij dat het nieuw bestuur ernaar zal streven om adequaat richting te gegeven om het uitgestippeld beleid uit te voeren, vooral wat betreft Covid-19.

KSR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: