‘Ik ruik alleen maar Corona hier’

Hoewel de algemene banken sinds de komst van het Coronavirus in Suriname strengere maatregelen hebben aangekondigd is het wel opvallend geworden dat er lange rijen voor de deuren van deze instellingen ontstaan. Bezoekers en cliënten worden hierdoor beurtelings en in kleine groepen naar binnen gelaten. Opvallend is dat de 2 meters sociale afstand haast nergens in acht wordt of kan worden genomen. “Ik ruik alleen maar Corona hier”, zegt een burger die in één van deze lange rijen gisteren stond voor een bankinstelling aan de Tourtonnelaan. Hij stelt dat hij zelf op een bepaald moment ongeduldige personen heeft meegemaakt die de beveiligingsambtenaren zowel verbaal als fysiek wensten aan te vallen. Desondanks merkte hij dat de zaak goed onder controle wordt gehouden. Gehoopt wordt wel dat de sociale afstand van 2 meters beter in acht wordt genomen.

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: