Trage rehabilitatie Pt. Tilakdharieweg zorgt voor ergernis

Buurtbewoners en weggebruikers van de Pt. Tilakdharieweg te Alkmaar Commewijne zijn niet te spreken over de manier waarop de herstelwerkzaamheden van de weg vorderen.  “De weg wordt na jarenlang belofte van de regering nu eindelijk aangepakt. Zonder resultaat zou ik moeten zeggen, want er wordt dagelijks gewerkt, maar met drie tot vier arbeiders. Hoe lang gaat het duren voordat de Pt. Tilakdharieweg eenmaal compleet gerehabiliteerd is? De weg wordt continu opengebroken zonder dat er iets gemaakt wordt eraan”, zegt Gasieta Mahboeb, bewoner van Alkmaar aan de krant. Volgens haar is de weg verschrikkelijk slecht, waardoor voertuigen te vaak vast komen te zitten. Ook stelt Mahboeb dat de arbeiders, die bezig waren met het verrichten van het werk, hebben laten weten dat zij niet overal grind kunnen zetten omdat ze dat niet meer krijgen.

FR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: