Dienstverlening Surpost wordt spoedig aangepakt

De dienstverlening bij het Surinaams Postbedrijf (Surpost) is volgens vakbondssecretaris Walther Uiterloo in de war vanwege de onduidelijkheid in instructies. Hierdoor kunnen klanten al geruime tijd niet over hun gestuurde posten en vrachten vanuit het buitenland beschikken. Uiterloo legt uit dat de bond zelf plat wordt gebeld door personeelsleden die willen weten op welke dagen en op welke afdelingen zij zich moeten aanmelden om de werkzaamheden voort te zetten. Door de maatregelen van de regering in het kader van het tegengaan van de verspreiding van het Coronavirus, is de dienstverlening enigszins aangepast, waardoor er dringend een beperking is ingevoerd  voor wat betreft lucht- en vrachtposten. Zo draait het kantoor aan de Willem Campagnestraat op een laag pitje. Het is volgens de bondssecretaris de bedoeling om dit zo spoedig mogelijk aan te pakken. Hij vraagt daarom ook begrip aan de samenleving. 

TM 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: