Lijk 11-jarige jongen nog niet geborgen

Joghie Rubertho, kapitein van Donderskamp, zegt desgevraagd aan Dagblad Suriname dat het ontzielde lichaam van de 11-jarige Mitchel Sabajo, die blijkbaar is verdronken in de Saramaccarivier, nog niet is geborgen. Hij heeft de informatie dat de jongen met andere kinderen aan het zwemmen was. Spelenderwijs zijn enkele van de kinderen van de steiger gesprongen in de rivier met als gevolg dat Sabajo in de diepte verdween. Dit geval deed zich voor op donderdag 26 maart. Tot maandag 30 maart was er nog geen bericht of het ontzielde lichaam is geborgen. De zoekactie is gaande zegt de dorpskapitein. De moeder van Mitchel heeft zeven kinderen: drie zonen en vier dochters. Mitchel logeerde bij zijn grootmoeder. Op die dag is Mitchel met andere kinderen gaan zwemmen. Hij en een andere jongen zouden van de steiger zijn gesprongen waarna Mitchel in de diepte verdween. Volgens de andere kinderen is Mitchel eerst gesprongen en kort daarna een andere jongen met als gevolg dat deze op hem terecht kwam in het water. De kapitein zegt dat de zoekactie voortgezet worden.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!