Fans willen Tyrone Spong terug bij GLORY

De vorige week waren er reeds berichten verschenen over het feit dat topvechter Tyrone Spong een stap naar het kickboksen niet zou afwijzen. De wereld heeft een held nodig, is een veel gebezigde uitspraak. Is Spong deze held voor het kickboksen, zijn fans zijn overtuigd van wel. Niet alleen de fans maar ook experts uit de kickbokswereld zien de top-knokker graag terug in de kickboksring.

Spong die een gigantische carrière achter zich heeft en qua leeftijd nog lang niet uitgerangeerd is met zijn 91 overwinningen in het kickboksen en een ware knock-out expert is, zou bij een terugkeer in de sport absoluut een gevreesde tegenstander zijn voor een Rico Verhoeven en Badr Hari. In zijn tijd bij GLORY Kickboxing verloor hij alleen van Gokhan Saki in 2014 met een zware beenblessure. Daarna stapte hij over naar het boksen waar hij sinds 2015 ruim 14 prof wedstrijden vocht en ongeslagen is. Hij claimde in 2017 de WBC Latino zwaargewicht titel, in 2018 voegde hij daar de WBO Latino zwaargewicht titel aan toe, en verdedigde deze tot tweemaal toe met succes. In een interview met EPIC/MMA op woensdag antwoordde Spong op de vraag tegen wie hij bij GLORY zou willen vechten, dat die zowel Rico Verhoeven of Badr Hari zou kunnen zijn. Ook zei hij daar zeker klaar voor te zijn. Het artikel is sindsdien duizenden keren gelezen en reacties van fans bleven dan ook niet uit. “Breng Tyrone terug naar GLORY, de pit is uit de zwaargewicht divisie, het wordt tijd dat Rico een waardige tegenstander krijgt, ”aldus een van de reacties. “Badr of Rico het maakt niet uit, geen van deze twee zijn een partij voor Spong, het zou het vuur bij GLORY zeker terug brengen, het moet. “

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: