Grote opstand na levensberoving te Paranam

De politie van Paranam kreeg woensdagavond een melding betreffende een bewusteloze man. Ter plaatse aangekomen werd een ontzield lichaam aangetroffen op een bedrijfsterrein. Er ontstond een grote opstand in het ressort.

Na de dood van dit slachtoffer hebben bewoners een tot nog toe onbekend aantal voertuigen van het bedrijf CoBo Construction in brand gestoken. Het is vooralsnog niet bekend wie het slachtoffer om het leven heeft gebracht en wat er zich precies heeft afgespeeld.

De politie en de brandweer zijn ter plekke aanwezig om de zeer verhitte menigte tot bedaren te brengen, echter werden zij bekogeld met stenen en andere voorwerpen. De situatie is zeer onoverzichtelijk. Het lijk is voor onderzoek in beslag genomen. 

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: