29-jarige dame springt van Wijdenboschbrug

De 29-jarige Naomi K. is dinsdagmorgen omstreeks 09.00 uur van de Wijdenboschbrug gesprongen. Omstanders hebben het gezien en aan de politie doorgeven. Op dat moment reed een MSD’er in de omgeving van de Wijdenboschbrug, die terstond actie ondernam. Deze ging op onderzoek uit en trof een mobiele telefoon op het hoogste punt van de brug. Hij heeft de zaktelefoon overgedragen aan de politie van Nieuwe Haven voor verder onderzoek. De sterke arm belde op één van de nummers en de persoon gaf te kennen dat het gevonden toestel van haar zus Naomi is. Uit verklaring van een familielid blijkt dat de 29-jarige in financiële problemen was geraakt. Zij had kort hiervoor zelfs haar auto verkocht. Op die bewuste dag is zij van huis vertrokken met de bedoeling om te gaan trimmen op de brug. De familie is in shock door dit suïcidegeval. Zij hadden nimmer verwacht dat Naomi zelfmoord zou plegen. De afdeling Maritiem van de politie en de politie van Nieuwe Haven zijn nog bezig met de zoekactie. Het lijk is vooralsnog niet geborgen.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: