Verzekeringsmaatschappijen solidair met VSB, Asfa en banken

Ondanks de oproep van diverse maatschappelijke groeperingen en deskundigen heeft de Regering er gisteren toch voor gekozen om de Wet Controle Valutaverkeer en Transactiekantoren van 21 maart 2020 af te kondigen en daarmee in werking te laten treden. De SURVAM herhaalt dat deze wet een averechts effect zal hebben en betreurt het dat beleidsmakers nog steeds niet tot het besef zijn gekomen dat dergelijke wetten ons land en volk niet ten goede komen. Wij hebben kennis genomen van de oproep van de Vereniging Surinaams Bedrijfsleven (VSB) om de bedrijven op 25 maart 2020 te sluiten uit protest met de aanname, bekrachtiging en afkondiging van de Wet Controle Valutaverkeer en Transactiekantoren. DE SURVAM kan zich volledig terugvinden in de oproep van de VSB en de visie van de Bankiersvereniging ten aanzien van eerdergenoemd wetsproduct en verklaart zich hierbij solidair met de door partijen aangekondigde acties. Op 25 maart 2020 zullen de kantoren van alle verzekeringsmaatschappijen in Suriname gesloten zijn voor het publiek. Wij vragen begrip van onze klanten en relaties voor deze noodzakelijke stap die genomen wordt in ’s Lands belang.

ASSURIA N.V.

FATUM SCHADEVERZEKERING N.V.

PARSASCO N.V.

SELF RELIANCE N.V.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: