Repatriërings-vlucht naar Miami

Eastern Airlines, een particuliere maatschappij, heeft toestemming van de Surinaamse overheid om een repatriëringsvlucht uit te voeren voor Amerikaanse burgers die Suriname willen verlaten. Deze enkele vlucht naar Miami, Florida is momenteel gepland om Paramaribo in de middag van woensdag 25 maart 2020 te verlaten.

Dit is een commerciële chartervlucht waarvoor de passagiers bij de luchtvaartmaatschappij moeten boeken en een ticket moeten krijgen. Volledige informatie, inclusief actuele vluchtschema’s, kosten en ticketinformatie, is te vinden op de website van Eastern Airlines op https://goeasternair.com.

Amerikaanse burgers die overwegen om terug te keren naar de Verenigde Staten worden aangespoord om reisarrangementen te maken nu er nog vluchten beschikbaar zijn.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: