Twee vechtersbazen ingesloten

De politie van Coronie heeft de verdachten Valentino S. en Cinesther R. in verzekering gesteld ter zake poging tot doodslag en of zware mishandeling. Deze mannen waren voor een winkel toen zij verwikkeld raakten in een woordenwisseling. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de verdachte Cinesther en een broer van Valentino, Wendel, elkaar krachttermen toeschreeuwden. Valentino kwam ertussen en hij probeerde partijen tot bedaren te brengen. Dit liep echter uit in een steekpartij, waarbij Valentino zijn tegenstander Cinesther een messteek toebracht. Hij raakte gewond, maar rende toch nog naar zijn auto en pakte een houwer. Gewapend met de houwer viel hij Valentino aan en bracht hem enkele kapverwondingen toe. Beide verdachten zijn vanwege de vechtpartij gewond geraakt en waren ter observatie opgenomen in het ziekenhuis. De politie heeft beide vechtersbazen na hun ontslag uit het ziekenhuis voorgeleid en na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Beide verdachten blijven in arrest.

Saskia Bandhan   

error: Kopiëren mag niet!