Cubaan aangehouden wegens vrijheidsberoving

De politie van Centrum heeft Rodriques D. aangehouden en in verzekering gesteld. Deze verdachte werd opgespoord ter zake vrijheidsberoving van drie vrouwen. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de verdachte een relatie had met een van de drie vrouwen. Intussen heeft de vrouw de relatie beëindigd. Zij wonen in een appartementencomplex. Afgelopen dinsdag is de verdachte gewapend met een vuistvuurwapen in het appartement van de vrouw geweest, alwaar zij met nog twee andere vriendinnen aanwezig was. Onder bedreiging werden alle drie vrouwen gekneveld. De verdachte heeft zichzelf daarbij ook verwond. Na zijn daad verliet Rodriques de plaats. De politie die hierover werd gewaarschuwd, stelde een onderzoek in. In het appartement werden bloedsporen aangetroffen. Het bleek dat deze bloedsporen afkomstig zijn van Rodriques. De politie liet een oproepbriefje achter. De verdachte heeft zich woensdag aangemeld bij de politie. Rodriques is ter zake in verzekering gesteld.

Saskia Bandhan         

error: Kopiëren mag niet!