“Suspect case” op SLM vlucht negatief getest

Op 13 maart landde omstreeks 21:00 uur op Zanderij een SLM vlucht met iets meer dan 100 passagiers uit Nederland. Aan boord van deze vlucht bleek zich een passagier te bevinden die mogelijkerwijs symptomen van het gevreesde Coronavirus vertoonde. Met nogal wat gedoe daarom heen werd bedoelde passagier door de autoriteiten weggevoerd per ambulance, maar na tests in het Wanica ziekenhuis bleek de persoon niet besmet te zijn.

Helaas mochten vanwege de onzekerheid de passagiers niet van boord gaan voordat er meer duidelijkheid over de vermeende besmetting zou zijn, en dat veroorzaakte onder de overige passagiers natuurlijk de nodige deining. De passagiers weigerden onder hevig protest om over te stappen op een kleiner vliegtuig, waardoor dezelfde kist gisteravond niet meer volgens planning kon afreizen.

Het vliegtuig, dat op schema stond gisteravond weer te vertrekken maar dus aan de grond gehouden werd, zal ondanks de strenge maatregelen naar vernomen wordt toch toegestaan worden hedenavond, 14 maart, alsnog te vertrekken. Het gelukte Dagblad Suriname niet om meer gedetailleerde informatie van het BOG, het ministerie van Volksgezondheid of van de luchthaven autoriteiten te verkrijgen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: