KLM haalt Nederlanders terug uit Suriname en van de eilanden

De KLM zal ingaande maandag speciaal (lege) vliegtuigen naar Suriname en de Antillen sturen om er passagiers op te halen. Nadat de Surinaamse regering op vrijdagnacht om 23.59 uur de luchthaven te Zanderij dichtdeed voor passagiersvliegtuigen, zitten vele Nederlanders in Suriname vast, en dat geldt ook voor onder andere de Antillen, zoals Curaçao. Overige vluchten van de KLM op Suriname zijn tot nader order geannuleerd.

Reizigers die hier “gestrand” zijn kunnen volgens de KLM zelf contact maken met hun airline, of worden door de airline gebeld, en hoeven zich over hun terugreis dus geen zorgen te maken. Hoe dat zit met Surinamers die gestrand zijn in het buitenland is nog niet geheel duidelijk, maar VP Ashwin Adhin gaf in de persconferentie in het DNA gebouw op vrijdag 13 maart middels de media de garantie dat “onze” mensen geenszins in de steek gelaten zullen worden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: