Heren Recreanten CLD incasseren eerste verlies

De Heren Recreanten van CLD hebben donderdagavond hun eerste nederlaag van het seizoen geleden. De koploper verloor in de Ismay van Wilgen Sporthal van Ruckers met 73 – 79. Hierdoor werd de zegereeks van elf wedstrijden van CLD beëindigd. Ruckers stond in de rust reeds voor met 36-30 voor. Ryan De Randamie van Ruckers was de beste treffer met 25 punten. Ayrton Tong A Hung en Lloyd Wekker scoorden elk 17 punten namens CLD.

De heren van De Schakel wonnen met 81-78 van Finabank Koi Carper. Romero Sabajo van De Schakel kwam tot 18 punten. Rick Setrowidjojo van Finabank Koi Carper noteerde 22 punten.

De jongens U-19 klasse werd ook voortgezet. Koploper De Arend verloor voor de tweede keer dit seizoen. Dit keer verloren ze van Yellow Birds. De gele vogels wisten met 80-69 te winnen. Jayden De Randamie van Yellow Birds was de topschutter met 30 punten. Enzo Zeefuik van De Arend had er 14 punten.

SCVU won met 65-63 van Finabank Koi Carper. Jivar Vreden van SCVU scoorde 16 punten. Daviero Dompig van Finabank Koi Carper scoorde 22 punten.

Alle SBA competitiewedstrijden zijn tot nader order uitgesteld. Zulks in verband met de uitbraak van  COVID-19.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: