Faiz Enfuego scoort nummer elf met “Anders”

“Anders” is de naam van de nieuwe track van de artiest Faizel Pinas, meer bekend als Faiz Enfuego, die de afgelopen weken mooie stappen vooruit heeft gemaakt op verschillende radio hitlijsten. Als nieuwkomer bezette hij gauw het nummer 11 op de lijst van Radio Boskopu, die de artiest bij dit station als hoogste nieuwkomer aanmerkte.

“Tot nu toe gaat het toch wel prima met de song op enkele hitlijsten in Suriname. Als artiest voelt het goed aan dat mensen jouw lied aanvragen,” zegt Enfuego met een blij gezicht. Onder andere van Radio Boskopu, Radio Apintie en ABC Radio is er feedback ontvangen dat het prima verloopt met de aanvragen.

“Anders” is op 5 februari 2020 voor het eerst op de radio afgedraaid. De lyrics video is in navolging op een aantal andere promo sessies bij verschillende radio stations op 14 februari op youtube geplaatst. Dit lied gaat over de manier waarop een bepaalde persoon, hetzij een geliefde, een familielid of een goede vriend jou laat voelen. Een gevoel dat zo bijzonder is. Een gevoel dat geen ander persoon kan bewerkstelligen. Hiermee wil Enfuego kenbaar maken dat liefde nog bijzondere vormen kan aannemen. Ondanks de vele maatschappelijke problemen die er zijn, kunnen er nog mensen zijn die ons eraan herinneren dat liefde essentieel is in ons functioneren als mens. En dat indien liefde op de juiste manier wordt gegeven, het heel veel positiefs teweeg kan brengen in ons leven. Het is de bedoeling om te blijven promoten en de mensen te blijven motiveren om de song aan te vragen. Enfuego is reeds bezig om andere tracks op korte termijn te lanceren.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: