ChietSana Foundation doet inzameling voor Suriname

De CEO van ChietSana Foundation Chietra Bahora bevestigd het nieuws en geeft aan dat er op twee zondagen reeds inzameling heeft plaatsgevonden. van diversen goederen ten behoeve van Suriname waaronder kleding, keukengerei, spel en speel artikelen en medisch materiaal. Volgens planning zal zij op 21 maart de container klaarmaken. ChietSana Foundation is een stichting die zich inzet voor hulpbehoevenden in de maatschappij. De stichting voert voor het grootste gedeelte projecten uit in Suriname, bij gelegenheid ook projecten in India en Nederland. De stichting richt zich vooral op het voorzien van textiel voor junioren; senioren, schoolmateriaal, schoolmeubilair, speelgoed, huishoudelijke artikelen en levensmiddelen voor kindertehuizen, te verzorgings te huizen, scholen en particulieren. Elk kwartaal worden er inzamelacties gehouden en worden de goederen (dit mogen ook tweedehandse bruikbare goederen zijn) verscheept naar plaats van bestemming.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: