17-jarige studente aangehouden wegens aanrijding

De 17-jarige studente M.A. heeft vrijdagmorgen omstreeks 07.30 uur een aanrijding veroorzaakt aan de Hadji Iding Soemitaweg. Uit het onderzoek blijkt dat deze autobestuurder over de vermelde straat reed. Een 51-jarige vrouwelijke bromfietser reed vanuit de tegenovergestelde richting van de onbevoegde autobestuurster. De 17-jarige sloeg rechtsaf om vervolgens in een zijstraat te gaan. Zij doorkruiste het verkeer voor de bromfietser, met als gevolg de aanrijding. De bromfietser raakte bewusteloos vanwege de klap. Zij bloedde aan haar hoofd. In het belang van het verdere onderzoek is de 17-jarige studente M.A. ter zake in verzekering gesteld. Vanwege haar jeugdige leeftijd is zij ondergebracht in het jeugdcellenhuis Opa Doeli. Het voertuig is in beslag genomen. De gewonde bromfietser is per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp, alwaar zij ter observatie is opgenomen.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!