Miss en Mister Tropical Beauties Suriname 2020

De Stichting Beauties of Suriname Pageants geeft aan dat vanwege bijzondere omstandigheden en ook intern evaluatie is besloten om de Miss en Mister Tropical Beauties Suriname te organiseren in November 2020. De pageant periode, welke inhouden audities en trainingen zal plaatsvinden in de periode  augustus 2020 tot en met november 2020. De aanmeldingen voor Miss en Mister Tropical Beauties Suriname 2020 zijn al gestart en  geïnteresseerde kandidaten  mogen zich  opgeven voor deelname via aanmelding bij @tropicalbeauties.org of via onze facebook pagina Tropical Beauties Suriname inclusief 2 foto’s.

De deelname voorwaarden voor Miss zijn:

–              Lengte van 1.65m

–              Geen kinderen en ongehuwd

–              Leeftijd tussen 18-28 jaar

–              Middelbare opleiding op hoger of werkzaam

–              Deelname fee van Srd 1000,-

–              Beheersen van de Nederlandse en Engelse taal

–             Van onbesproken gedrag zijn

Deelname voorwaarden voor Mister zijn:

–              Lengte 1.70m

–              (geen) kinderen en (on)gehuwd

–              Leeftijd tussen 18-32 jaar

–              Middelbare opleiding of hoger of werkzaam

–              Deelname fee van Srd 1000,-

–              Beheersen van de Nederlandse en Engelse taal

–              Van onbesproken gedrag zijn

Miss Tropical Beauties Suriname 2019,  Farisha Tjin Asjoe  en Mister Tropical Beauties Suriname 2019 Glaucio Stekkel,  zullen Suriname vertegenwoordigen tijdens de Miss en Mister Supranational 2020 verkiezing in december 2020 in Polen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: