Darryl Atmodimedjo is finalist van Man of the World Suriname verkiezing

Een van de finalisten is Darryl Atmodimedjo, hij groeide op als het eerste kind in een gezin van vier kinderen in de wijk Benie’s Park en later in de schitterende omgeving van Zorg en Hoop. Op 19 december 1990 zag Darryl het levenslicht en was altijd heel wijs en vrolijk. Op jonge leeftijd wist hij al wat hij wilde. Hij beoefende verschillende sporten en ook bespeelde hij de keyboard en dat maakte hem sterker. Darryl denkt veel na en is erg bij de hand. Hij is een pittige jongeman die weleens hard kan schreeuwen, met het hart op de tong.

Muziek en sport zijn hem op jonge leeftijd met de paplepel ingegoten. Zijn vader Andy bespeelde jaren de gitaar en is geen onbekende in de voetbalwereld. Bij Darryl, meer bekend als DJ Darryl Lucius, was de liefde voor muziek al heel jong te herkennen. Op acht jarige leeftijd speelde hij al keyboard en de muzieknoten bleven makkelijk hangen. Op zijn vijftiende jaar werd hij DJ en bleef het gevoel daarvoor houden. Hij leerde het vak snel, was op verscheidene bekende podia te zien, breidde zijn eigen business uit in geluidsverhuur en in 2013 opende hij zijn eigen studio. Voorts heeft hij een overgrote interesse in techniek en vernieuwende technologieën. Darryl is echt een familiemens. Op 11 februari 2018 werd hij de trotste vader van zijn prinsesje Ashley.

Darryl heeft de O.S. Alberga, de St. Christus Koningschool, het NATIN en de ADeKUS met goed gevolg doorlopen. Hij is afgestudeerd in ‘Mechanical Engineering’ en studeert af van een MSc. Opleiding in Sustainable Management of Natural Resources. Daarnaast is hij een “Certified SP001 Tank Inspector” die hij heeft gedaan in Amerika. Momenteel volgt hij een diplomaten opleiding en is volwaardig lid van de opleidingscommissie van de ADeKUS.  Darryl zit vol energie en enthousiasme en kijkt uit naar de finale van ‘Man of the World Suriname’ op 2 mei, om daar het beste van zichzelf te tonen en uiteindelijk Suriname internationaal uitzonderlijk te vertegenwoordigen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: