Van Hoop Challegain gekroond tot Little Miss Jawa 2020

Op zaterdag 29 februari 2020 organiseerde Stichting Little Miss Jawa Suriname haar eerste Little Miss Jawa verkiezing. Deze werd gehouden in Sana Budaya. Totaal deden er 18 Little Missen mee. De stichting staat onder leiding van  Gaffiere Marno.

Kopslag 08.00pm startte de show met een prachtige openingsdans van de 18 contestanten van Little Miss Jawa 2020. Daarna mochten zij zichzelf voorstellen. De Minions van The Myztikals zorgde voor de eerste entertainment act. Meteen na deze ronde volgde de talentenronde, waarbij de flinke little missen hun talent presenteerde variërend tussen zang, dans, kickboxen en taekwondo. Na de talentenronde kregen de aanwezigen een pauze.

De show werd hervat met entertainment van Sambel Trasie die goed aan de lachspieren van het publiek werkte. De show werd vervolgd met de Jawa-galaronde. De little missen moesten zorgen voor hun eigen gala-jurk. Het podium stond vol met prachtige creaties en designs.

Na deze ronde werd de top6 bekendgemaakt. Deze gingen door naar de vragenronde. Als laatste entertainment kregen de gasten de kans om kennis te maken met DuetX. Een duo beatboxers genaamd Xavier & Arief. Het publiek genoot enorm van deze jonge talenten. Ook de eerste Javaanse Miss Tropical Beauties Suriname, Sri-Dewi Martomamat kreeg de kans belicht te worden.

De uitslag ziet er als volgt uit:

Little Miss Suriname Jawa 2020: Van Hoop Challegain

2e plaats: Kartodikromo Ciënta

3e plaats: Mangoendinomo Solange

4e plaats: Ngadino Cataleya

5e plaats: Gauri Airielle

6e plaats: Karijoredjo Rie-Chresia

Subtitels:

Little Miss Jawa – Photogenic 2020: Gaudí Airielle

Little Miss Jawa – Congeniality 2020: Kartodikromo Ciënta

Little Miss Jawa – People’s Choice 2020: Ngadino Cataleya

Little Miss Jawa – Best Talent 2020: Van Hoop Challegain

De avond werd vlot geleid door de MC’s Chilton Sampono en Samantha Amanda.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: