Contestant Andrew Kartodikromo: ik wil een voorbeeld zijn voor de jongeren

Een van de finalisten van Man of the World Suriname is Andrew Kartodikromo. Hij is 32 jaar en is vader van twee prachtige kinderen. Hij heeft als hobby’s motorrijden en doen aan fitness sporten. Het is altyd één van zijn dromen geweest om een motorfiets te hebben. Dit heeft ertoe geleid dat Kartodikromo tot nu toe lid is van een club, genaamd BB BOYZ Motorcycle Crew Suriname. Hij is van huis uit elektricien en heeft zijn eigen onderneming. Andrew Kartodikromo geeft aan in een interview dat hij sinds zijn jonge jaren leergierig en bovenal nieuwsgierig geweest is op het technisch vlak. Tot op heden bezit hij meerdere technische talenten zoals: lassen, koeltechniek en waterinstallatie. Andrew heeft gekozen om mee te doen aan Man of the World Suriname, omdat hij een voorbeeld figuur wil zijn voor de jongeren van Suriname. Zijn motto in het leven is: “Droom en ga ervoor. Geef nooit op. Het zal nu niet makkelijk zijn maar het zal zeker wel waard zijn” aldus de finalist.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: