Publiek geniet van ‘’Chutney Splash’’

Afgelopen zaterdag 29 februari presenteerde SSpromotions, First Sizzling Blast Of 2020 “Chutney Splash” in het National Indoor Station (NIS). Hiermee heeft de organisatie het komend  religieuze feest Phagwa ingeluid. Het werd een avond met een goed opkomst en er werd flink gedanst. Muziekformatie Express met Lady Sanjana, Aj Dhanai, Mr Black en Muka onder leiding van Prakash Malhoe hebben een gemengd repertoire ten gehore gebracht waaronder de hits “Angoorie, Nache Song, Chutney Mashup, Goro ki na, Silvana, Moerli walein en nog veel meer. Daarnaast kon het publiek genieten van Xtenzz en DJ Temptations, Bhaitak Gana group Rishta met Deepak Kanhai en SR Music met  Steven Raghoenath, Sandesh Sewdien onder leiding van  Soerin Ramkhelawan uit Nederland.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: