Finalist Yash Naipal: “Man of the World Suriname” omdat het een heel apart en nieuwe uitdaging is”

Een van de contestanten van Man of the World Suriname is Yash Naipal. Hij geeft in een interview aan dat hij 21 jaar jong is en uit het district Commewijne komt. Zijn hobbies zijn muziek en calisthenics trainingen. Yash is student en daarnaast klein ondernemer in de  pluimvee sector. Hiermee wil hij in de komende jaren verder groeien en het tot iets groots maken. Yash is altijd ambitieus geweest om zijn eigen bedrijfje te starten en hij is er trots op dat hij klein ermee begonnen is en doorgaat. Hij verklapt ook dat hij dol is op outdoor activiteiten. Of het nu een “run” is , of een dagje jungle touren, het is heel makkelijk om mij te overhalen om mee te doen. Verder hou ik me bezig met sociale projecten in Commewijne zelf, waarbij ik met een klein groep vrienden op speciale dagen naar de sociaal zwakkeren kan uitkijken. Ik heb gekozen om mee te doen met “Man of the World Suriname” omdat het een heel apart en nieuw uitdaging is voor mij om als individu te ontwikkelen in de maatschappij en daarnaast mijn potentiële talenten te tonen in de modellenwereld” aldus de Finalist. De verkiezing van Man of the World Suriname is op zaterdag 02 mei.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: