Brutale criminelen slaan autoruit stuk

De politie van De Nieuwe Grond kreeg deze week een melding van een diefstal middels geweld aan de Meerdanweg. Volgens de aangever B.B. zat hij in zijn voertuig voor een barbershop op een vriend te wachten. Op een gegeven moment stopte een voertuig, een grijs gelakte Toyota Vitz, naast de wagen van de aangever. In die auto zaten drie personen, van wie er twee gemaskerd waren. Het duo stapte uit; de ene had een vuistvuurwapen bij zich. De aangever B.B. maakte de portieren op slot waarna de dader die het wapen bij zich had, één van de zijruiten aan diggelen sloeg. Hierna hebben de daders het slachtoffer beroofd van zijn persoonlijke bezittingen, waaronder sieraden en zijn mobiele telefoon. Na de daad stapten de rovers in hun vluchtauto en zijn ze weggereden. De politie heeft de aangifte ter zake opgenomen en zijn bezig de daders op te sporen.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: