Inbrekers maken sieraden buit

De politie van Munder kreeg woensdagavond een melding van een inbraak in een woning in hun ressort. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de bewoners ten tijde van de inbraak niet thuis waren. Het betreft een huis op neuten. De daders hebben via de achterzijde zich toegang tot de woonruimte verschaft. Toen de benadeelden thuiskwamen, merkten zij dat hun woning compleet overhoop was gehaald. Volgens de aangeefster zijn ze niet lang terug op het adres woonachtig en hebben voor het eerst dit meegemaakt. Momenteel vermist de aangeefster sieraden en een polshorloge ter waarde van USD 25.000. De politie heeft de Forensische Opsporing gestuurd op het adres om verder onderzoek te plegen. De daders zijn vooralsnog onbekend.

Saskia Bandhan  

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: