Vrouw aangehouden wegens verduistering Euro 33.000

De politie van Paramaribo heeft de 45-jarige K.M. dinsdag aangehouden en haar in verzekering gesteld. Deze verdachte heeft steeds geld van een aangeefster afgetroggeld met de bedoelding een relatie tussen de aangeefster en haar partner te verstevigen. Uit het onderzoek blijkt dat de aangeefster de verdachte over haar relatieproblemen had verteld. De verdachte heeft op haar beurt de aangeefster voorgehouden dat zij een ‘bonuman’ kent die ervoor zou zorgen dat haar partner alleen aandacht aan haar zou besteden. Zo heeft de vrouw in totaal een geldbedrag van Euro 33.000 aan de verdachte gegeven. Opvallend in deze zaak is dat de aangeefster nimmer de bonuman heeft gezien. Zij heeft wel telefonisch met een man gesproken die zich voorstelde als te zijn de bonuman. De politie heeft de aangifte uitgewerkt en de vrouw ter zake opgespoord. Zij werd dinsdag aangehouden. Bij haar aanhouding verklaarde de verdachte dat zij al het geld heeft afgestaan aan de bonuman. De politie is bezig de desbetreffende persoon, de bonuman, op te sporen, die de eeuwige binding tussen man en vrouw tot stand zou brengen. Het onderzoek duurt voort.

Saskia Bandhan   

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: