Man schiet vriend neer

De politie van Flora kreeg dinsdagmorgen een melding van een schietpartij aan de Duisburglaan. Volgens de informant M. zag hij dat er uit twee voertuigen over en weer schoten werden gelost. Hij schakelde terstond de politie in. Niet lang daarna meldde een patiënt met schotverwondingen aan de borststreek en arm zich aan bij de Spoedeisende Hulp. De politie werd ingeschakeld en het bleek te gaan om drie vrienden die ruzie met elkaar kregen om vrouwen. Het latere slachtoffer, Valentino, en zijn vriend Clinton zaten in een voertuig. Het duo was aangehouden en ingesloten voor een strafbaar feit. Zij zijn onlangs in vrijheid gesteld. Zij hebben het vermoeden dat hun vriend Donovan een geheime relatie met hun vrouwen had toen zij in het gevang waren. Hierover ontstond er een woordenwisseling thuis bij Donovan. Deze liep uit de hand, waarbij partijen overgingen om over en weer op elkaar te schieten. De politie heeft na de melding ter plaatse een onderzoek ingesteld en bij dit onderzoek werden vijf kogelinslagen waargenomen. De politie is bezig Donovan op te sporen. Het onderzoek in deze zaak duurt voort. De gewonde Valentino is ter observatie opgenomen.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: