Pakittow: “Bouta kan liever al onze ‘paimans’ gaan betalen dan geld te verkwisten aan feestje!”

Stephano ‘Pakittow’ Biervliet zegt zich niet echt beziggehouden te hebben met de massameeting van 24 februari op het Revoplein, maar dat hij wel zou wensen dat de NDP-leider tevens president, Desi Bouterse, zich meer zou gaan bezighouden met onze verdampte kasreserves, de achterstallige betaling van pensioenen, het uitbetalen van de 8 maanden tegoeden van de bushouders, schulden aan ziekenhuizen en de vele andere achterstallige betalingen en schulden van zijn corrupte regering, in plaats van te gaan investeren in truitjes en petten en paraplu’s, dj’s en bussen voor zelfverheerlijking.

“De mensen die in groten getale op 17 februari op het Onafhankelijkheidsplein kwamen protesteren, waren niet met bussen gehaald tot in districten, uit staatsgelden voor ingezet. Die kwamen niet voor een ‘feestje’ of truitjes of pakketten of wat dan ook. Ze hebben geen porties eten en drinken gehad. Het zijn Srananmans en ze zijn terecht ontevreden. Bouterse moet weten dat ik geen pikin-boi ben, maar een volwassen en rechtgeaarde Surinamer, die opkomt voor zijn belang en dat van heel Suriname. Niet voor 1 politieke partij. Maar wanneer het volk op 6 maart aanstaande de straat op wil gaan om op te komen voor hun rechten, dan moeten Hooghart en Ferrier ook niet rancuneus zij”, zegt Biervliet.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: