Gerenoveerd commissariaatsgebouw Nickerie is hypermodern

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) is onder de indruk van de ooglijke aanblik van het gerenoveerd commissariaatsgebouw in Nickerie. Het gebouw zier er, aldus de bewindsman, hypermodern uit en is heel ruim. De minister heeft op zaterdag 22 februari 2020 bij een bezoek aan Nickerie een rondleiding door het gebouw gehad van districtscommissaris (dc) Nisha Kurban-Baboe. De burgermoeder hoopt het gebouw nog voor de verkiezingen officieel in gebruik te kunnen nemen.

Het gebouw nabij het Brasaplein in het hart van Nieuw Nickerie wordt thans ingericht met meubilair en moderne ICT-faciliteiten. Ook aan het belang en comfort van bezoekers is er gedacht. Er is een speciale wachtruimte voor bezoekers gebouwd en ingericht.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: