Minister Chotkan: “Nieuwe highway noemen wij de Desi Delano Bouterse Highway”

Minister Vijay Chotkan van Openbare Werken, Transport en Communicatie heeft tijden de massameeting van de NDP op 24 februari gezegd dat ondanks de crisis en de koers er ontwikkeling is gebracht in geheel Suriname door de NDP-regering onder leiding van president Desi Bouterse. “Wij hebben wegen gemaakt overal oost, west, in alle gebieden van het land. Drape a moni go. Als je praat over bruggenbouw, dan NDP na basi”, stelde Chotkan. “Wij hebben 32 bruggen gebouwd in geheel Suriname. Unu meki oso, Wij hebben in een aantal districten huizen gebouwd voor burgers. Unu seti verkavelingsprojecten die  gerealiseerd zijn voor de jongeren en het volk. We hebben studentenflats gemaakt. Wij hebben het Wanica Ziekenhuis gebouwd. Het ontwateringssysteem rondom het Academisch Ziekenhuis wordt aangepakt”, zei Chotkan. “De bouw van de nieuwe terminal van de luchthaven wordt gestart. Neks den man dis sabi”, zei Chotkan, doelende op de oppositie. “Een van de mooie projecten van deze president voor het gehele volk, is de nieuwe highway”, stelde Chotkan. “In maart 2020 we klari a nieuw highway. En mi tak’ing tide, joe ey gie goedkeuring. De nieuwe highway noemen wij de Desi Delano Bouterse Highway”, zei Chotkan in het Sranantongo. “Ondanks a tegenstand zonder ontwikkelingsfonds, ondanks den chobo noso, alla megaproject a regering didi onder Desi Bouterse ey seti kong.”

SAM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: