Moody’s voltooit periodieke rating-analyse van Suriname: rating ongewijzigd

Moody’s Investors Service (“Moody’s”) evalueert al zijn ratings periodiek in overeenstemming met de interne voorschriften en regelgeving doch los van de kalenderdatums voor specifieke ratingacties.

Eind januari 2020 heeft het Moody’s team een rating-evaluatie voor Suriname afgerond en een persbericht uitgegeven. Haar evaluatie voert aan dat het B2 kredietprofiel van Suriname met stabiele outlook nog steeds wordt ondersteund door de huidige economische kracht van het land ondanks er sprake is van een relatief kleine omvang van haar markt en beperkte productie diversificatie. Het B2 kredietprofiel verhoudt zich in ieder geval tot enkele andere gelijk-gewaardeerde landen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: