Urinerende man overvallen en neergestoken

De politie van Centrum kreeg afgelopen vrijdag een melding van een beroving bij Poptji Djarie aan de Ladesmastraat. Uit het onderzoek blijkt dat de benadeelde kort voor de roof vanuit een lijnbus uitstapte en op het terrein van Poptjie Djarie liep om vervolgens te urineren. Op een bepaald moment kwamen twee criminelen gewapend met messen op het slachtoffer af. Onder bedreiging van de voorwerpen probeerden zij de man te beroven. Het slachtoffer verzette zich, waarna hij een steekverwonding kreeg ter hoogte van zijn buikstreek. De rovers hebben een tas van de aangever weggerukt en zijn met die tas ervandoor gegaan. De benadeelde had SRD 150 en zijn mobiele telefoon in die tas bewaard. Na de daad zijn de daders richting Ladesmastraat opgerend. De politie werd ter zake ingeschakeld, die op haar beurt de ambulance inschakelde. Het slachtoffer werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. Hij verkeert buiten levensgevaar. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: