Ondernemers rondom Revo-plein gebelgd over opdracht Dc

Bedrijven in de omgeving van de Revolutieplein moesten vanwege veiligheidsredenen hun deuren in opdracht van de districtscommissaris vanmiddag om 15.00 uur sluiten. De ondernemers, die wel over een vergunning beschikken, zijn gebelgd hierover, aangezien zij zich juist voorbereid hadden om wat extra centjes te verdienen met de aankondigede activiteiten op het Revoplein. “De DC heeft bewezen geen eerbaarheid te tonen als burgervader, maar slechts een marionet te zijn uit het kamp van de NDP. Hosselaars krijgen wel een vergunning om hun eten en drinken aan de man te brengen zonder de gebruikelijke voorwaarden. Dit is rancune en er zal hiertegen geprocedeerd worden”, aldus een gebelgde ondernemer tegenover Dagblad Suriname.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: