Charles Pahlad: “Adhin bij mij? Sprookje!”

Charles Pahlad

Charles Pahlad, oud-parlementariër en ondernemer, verwijst in gesprek met Dagblad Suriname alle verhalen over enig bezoek dat vp Ashwin Adhin aan hem gebracht zou hebben voor advies, naar het rijk der fabelen. “Adhin is hier nooit geweest, en hij moet ook niet komen, want ik heb geen enkel advies voor hem. Ik heb mijn beste jaren gegeven voor dit land, heb me altijd ingezet voor sociaal werk. Ik heb mijn aandeel flink gegeven aan de economie van Suriname, maar met de actieve politiek ben ik klaar, ik heb wel van mijn fouten geleerd. Adhin bij mij, dat is een sprookje, een fabeltje, niet gebeurd en gaat ook niet gebeuren, want dan is mijn poort op slot.” Charles Pahlad beleeft nu een goede, gezonde en welverdiende oude dag met 77 jaren, en is daar prima tevreden mee.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: