US$ 1.4 miljoen in beslag genomen te Corantijn

Drie verdachten aangehouden

De politie van Corantijn heeft op dinsdag 18 februari een fors geldbedrag, groot US$ 1.4 miljoen, welke in twee zwarte tassen was bewaard, in beslag genomen. In verband met het onderzoek heeft de politie drie verdachten aangehouden te weten twee taxichauffeurs en een ondernemer.  De politie van Nickerie arm kreeg informatie welke werd uitgewerkt. Na de aanhouding is een speciaal onderzoeksteam naar Nickerie getogen voor het onderzoek. Over de herkomst van het geld is vooralsnog niets bekend. Behalve het geld heeft de politie twee voertuigen en de mobiele telefoons van de verdachten in beslag genomen. De afdeling Fraude van de politie is belast met het verder onderzoek. Het trio is aangehouden ter zake overtreding van de Deviezenwet, Money Laundering. Het onderzoek duurt voort.

Saskia Bandhan   

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: