Riad Nurmohamed: “Minister OWT&C moet zijn gezond verstand gebruiken”

In gesprek met Dagblad Suriname stelt VHP-parlementariër Riad Nurmohamed dat ‘de intimidatie en de misleiding van de NDP moeten ophouden’. Nurmohamed zegt dat recentelijk de samenleving werd opgeschrikt door het a-nationaal gedrag van bepaalde NDP’ers. Er werd een NDP-vlag gehesen op de Savitrischool in Wanica. Nurmohamed keurde dat als lid van de vaste commissie van onderwijs ernstig af. Nu blijkt dat er een brugleuning paars is geverfd. Nurmohamed die ook lid is van de vaste commissie van OW, stelt dat brugleuningen nationaal en internationaal in het geel-zwart geverfd worden. De regering moet de nationale afspraken qua weg-infrastructuurcodes respecteren en de leuningen in het geel-zwart verven zoals gebruikelijk is. Nurmohamed: “Ik doe een beroep op de minister van OWT&C om zijn gezond verstand te gebruiken. Anders zal hij voor de consequenties moeten instaan. De intimidatie en misleiding moeten ophouden. Er worden NDP-vlaggen aan stroompalen gehangen, die moeten verwijderd worden. De verschillende ministeries weten wat de regels zijn. Als zij de intimidatie toestaan, zullen zij voor de consequenties moeten instaan”.

SAM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: