Schoten gelost op de J.E. Dennertschool

De politie van Geyersvlijt kreeg in de nacht van zondag op maandag 17 februari 2020 een melding betreffende een schietincident op de J.E. Dennertschool aan de Achillesstraat. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat twee bewakers ten tijde van het schietincident op het terrein waren. Op een bepaald moment ging het alarm van het kantoor af en de bewakers snelden zich naar het kantoor. Zij zagen kort daarna twee personen op een bromfiets wegrijden. Het vermoeden bestaat dat de schutters met een gasbuks hebben geschoten. Er zijn kogelinslagen op het schuifraam en het gebouw zichtbaar. De politie heeft de aangifte opgenomen en is doende de verdachten op te sporen. Dagblad Suriname heeft vernomen dat in het afgelopen jaar onbekenden de school ook al hadden bekogeld met stenen, echter was niemand toen aangehouden.

Saskia Bandhan  

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: