Inbrekers halen woning Leiding 11 leeg

De politie van Leiding 11 kreeg maandagochtend een melding van een diefstal door middel van braak in een woning te Leiding 11. In verband met het onderzoek heeft Dagblad Suriname gesproken met één van de benadeelden. Het betreft in deze een woning welke in tweeën is opgesplitst. De ouders van de aangeefster wonen in het eerste deel, terwijl zij en haar partner in het tweede deel van het huis wonen. Ten tijde van de inbraak waren de bewoners thuis, echter hebben zij niets gemerkt van de inbraak. “Ik kan me niet voorstellen dat wij in zo een diepe slaap waren dat wij niets hebben gemerkt.” Op een vraag gaf de aangeefster te kennen dat zij niet weet of de dader(s) een middel had(den) gespoten, waardoor de bewoners zijn blijven doorslapen. Van de aangeefster is een tas inhoudende Euro 350, USD 50 en een onbekend bedrag in SRD meegenomen. Ook zijn er belangrijke bescheiden van dit echtpaar weggenomen. Van haar ouders hebben de daders forse geldbedragen in SRD, Euro en USD weggenomen. Ook zijn de daders ervandoor gegaan met de contactsleutel van een voertuig en de bijbehorende bescheiden. De politie van Leiding heeft de zaak in onderzoek. Volgens de benadeelde woont zij al ruim 32 jaren op het adres en haar ouders wonen daar nog langer. Zij hebben voor het eerst een diefstal in hun woning meegemaakt. Een venster van de badkamer is geforceerd en via die opening hebben de rovers zich toegang tot de woning verschaft. Het onderzoek duurt voort.

Saskia Bandhan   

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: